Zeruj Festivali Ankara'da başladı!

Bu yıl 30’uncusu gerçekleşen 'Zeruj Festivali Ankara' 16/17/18 Aralık tarihlerinde Altınpark Expo Center'da Başkentlilere kapılarını açtı. Birçok markanın giyim ve aksesuar ürünlerinin yer alacağı festivalde, çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.
Büşra Bayrak
|
16 Aralık 2022, Cuma - 13:11
Zeruj Festivali Ankara'da başladı!

Moda tutkunu kadınların merakla beklediği 'Zeruj Festivali Ankara' Altınpark Expo Center'da başladı. Toplamda 250 bin TL değerinde hediyenin verileceği festivale girişler ücretsiz.

90’dan fazla markanın yer aldığı festivalde muhafazakar markalar, binlerce ürünü uygun fiyatlarla tüketicilere sunuyor.

Bugün kapılarını açan festivale özellikle kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Muhteşem hediyeler, etkinlikler ve söyleşilerinde yer alacağı festival için Başkentliler sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Saat 10:30-21:00 arasında ziyaretçilerini ağırlayan festivalde, 30 adet altın, çeşitli markalara ait 300 adet hediye çeki, Bosna ve Doğu Ekspresi turları gibi çeşitli hediyeler dağıtılıyor.

Toplamda üç gün sürecek olan festivalde ziyaretçiler, giyim, ayakkabı, takı, kozmetik, ev aksesuarları ve çeyiz ürünlerinde görmek istedikleri tüm farklı ürünleri görme fırsatı bulacaklar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2007940/zeruj-festivali-ankarada-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.