Turgay Baştuğ'dan Halk TV'ye tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, çocuk yuvasında yaşanan bir olayı, MHP Ankara İl Başkanlığı olarak düzenledikleri etkinlikten fotoğraflar kullanarak haberleştiren Halk TV'ye tepki gösterdi. Baştuğ, algı yapmakla suçladığı Halk TV'yi özür dilemeye davet etti.
Ankara Masası
|
20 Aralık 2022, Salı - 09:30
Turgay Baştuğ'dan Halk TV'ye tepki

Halk Tv,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Galip Öztürk Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda bir çocuğun yüzünde sigara söndürülmesi skandalını,  MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikten fotoğraflar kullanarak haberleştirdi.

Halk TV'yi algı yapmakla suçlayan  MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, fotoğrafların kullanılması eleştirdi.

"Özür dilemeye davet ediyorum"

Baştuğ "Halk TV tasvip edemeyeceğimiz bir olayı haberleştirirken MHP Ankara İl Başkanlığı olarak sevgi evlerindeki yavrularımız için düzenlediğimiz program fotoğraflarını kullanarak algı yaratmaya çalışmış dahası yavrularımızı istismar etmiştir." ifadelerini kullandı.

Paylaşımının devamında  Halk TV ve Halk Tv Ana Haber sunucu İrfan Değirmenci'yi  özür dilemeye davet eden Turgay Baştuğ "Hukuki süreci başlatmakla birlikte özür gelmemesi halinde ülkücü irade Halk TV'ye gereken cevabı vermekte tereddüt etmeyecektir." diye yazdı.

İşte o haberden bir kesit:

http://www.ankaramasasi.com/haber/2015366/turgay-bastugdan-halk-tvye-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.