Destici’den “Kızılelma” paylaşımı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, ilk uçuşunu yapan Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma için başta Baykar ailesi olmak üzere emek veren tüm işçileri mühendisleri tebrik etti. Destici, "Havadaki böyle bir devrimi siyasi muhalifler ne yazık ki görmezden geldi. Gram heyecan duymadı, duygulanmadı. Muhalif medya yazmadı, anlatmadı. Varsın olsun, bu büyük millet sağ olsun. Bize milletimiz, milletimizin duyduğu gurur yeter" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
20 Aralık 2022, Salı - 21:44
Destici’den “Kızılelma” paylaşımı

Mustafa Destici, iç siyaset başta olmak üzere yoğun gündem arasında Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağını unutmadıklarını bir paylaşımla ortaya koydu.

“Bizde bir konuşulduysa dünyada bin konuşuldu”    

Kızılelma’nın ilk uçuşundan görüntüleri takipçileriyle paylaşan Destici, bunu harp sanayimizde önemli bir sıçrama olarak niteledi.

Destici, O göklerin kahramanı olmak için doğdu. İlk defa gökyüzüyle buluştu. Dostlar coşkuyla düşmanlar korkuyla izledi. Tüm dünyada gözler O’nun üzerindeydi. Bizde bir konuşulduysa dünyada bin konuşuldu” dedi.

Bunun kolay olmadığına işaret eden Destici, arkasındaki emek, özveri ve disipline dikkati çekti.

“Kızılelma yeni nesil savaşta çığır açacak”

Destici, savaşların seyrini değiştirebileceğine işaret ederek Kızılelma’nın geleceğin savaş konseptine yön vereceğinin altını çizdi.

“Bayraktar TB2’lerin Libya’da, Karabağ’da, Ukrayna’da  neler yapabildiğini gördük. Adeta hayalet gibi geldiler düşman füze sistemlerini bile yerle bir ettiler” diyen Destici,  “Kızılelma onların gücünü katlayacak, yeni nesil savaşta çığır açacak. Yeni nesil gemimiz TCG Anadolu’ya iniş kalkış yapabilecek. Yerli ve milli mühimmatlarıyla düşmana savaş alanını dar edecek” ifadelerini kullandı.

“Havadaki böyle bir devrimi siyasi muhalifler ne yazık ki görmezden geldi”

Destici, muhalefetin Kızılelma’ya yaklaşımı ve tavrını da şu sözlerle eleştirdi

“Havadaki böyle bir devrimi siyasi muhalifler ne yazık ki görmezden geldi. Gram heyecan duymadı, duygulanmadı. Muhalif medya yazmadı, anlatmadı. Varsın olsun, bu büyük millet sağ olsun bize milletimiz, milletimizin duyduğu gurur yeter.  Son olarak Kızılelma’ya hayat veren ekibe de teşekkür ediyorum. Başta Baykar ailesi olmak üzere kafa yoran, emek veren  tüm mühendislerimizi, işçilerimizi Türkiye’nin göğsünü kabartan, sahada ve masada elini güçlendiren Kızılelma için tebrik ediyorum. İşte bu hamleler, bu yüzyılı Türk asrı ve Türkiye yüzyılı yapacak, Türk’ün şanlı bayrağı dünya var oldukça dalgalanacak!”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2016651/desticiden-kizilelma-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.