Polatlı'da büyük su arızası!

Polatlı - Yüzükbaşı İçme Suyu Hattı'nda gece yarısı meydana gelen arıza sonrası bölgede su kesintisi yaşanıyor. ABB'den yapılan açıklamada çalışmaların gece yarısından bu yana sürdüğü, su sıkıntısı yaşanmaması için tanker takviye yapılacağı bildirildi.
Ankara Masası
|
21 Aralık 2022, Çarşamba - 09:49
Polatlı'da büyük su arızası!

Ankara'nın Polatlı ilçesine içme suyu sağlayan hatta gece saatlerinde bir arıza meydana geldi.

Polatlı - Yüzükbaşı İçme Suyu Hattı'ndaki arızaya  gece saat 02.30'dan itibaren ekipler müdahale etti. Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada çalışmalar sabah saatlerine kadar devam ettiği, halen sürmekte olduğu bildirildi.

Bölgede bulunan depolardaki suyun saat 10.00'a kadar yeteceği tahmin edildiği belirtilen açıklamada " Bölgeye tankerlerle su takviyesi yapılacak olup tamirat süresi vatandaşlarımıza ayrıca ilan edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Çalışmalar tamamlandı

ABB'den saat 11.50 sıralarında yapılan açıklamayla bölgedeki arızanın giderildiği duyuruldu. Hatta kontrollü olarak su verileceği bilgisi paylaşılırken, şu ifadelere yer verildi:

"Polatlı - Yüzükbaşı İçme Suyu Hattı'nda meydana gelen arıza nedeniyle gece saat 02.30'dan itibaren tamirat çalışmaları yapılmıştır.

Çalışmalar tamamlanmış olup bir saat içerisinde hatta kontrollü olarak su verilecektir. Test sürecinde yeni bir sorun çıkmaması durumunda arıza tamamen giderilmiş bir şekilde ilçeye su temin edilecektir. 

Bu süre zarfında bölgede tankerlerle su takviyesi devam etmektedir. Su temin noktaları ve diğer bilgilere ASKİ Polatlı’ya ait 0533 388 81 46 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2016836/polatlida-buyuk-su-arizasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.