Arkadaşı alkollü yakalandı, o konser verdi

Bursa'da trafik polislerinin uygulamasında çevrilen bir araç sürücüsünün 1.14 promil alkollü olduğu tespit edildi. Araç trafikten men edilirken, sürücünün ehliyetine 6 ay el konuldu. Alkollü sürücünün yanındaki arkadaşının şovu polisleri bile güldürdü.
Ankara Masası
|
24 Aralık 2022, Cumartesi - 10:08
Arkadaşı alkollü yakalandı, o konser verdi

Bursa merkez Osmangazi ilçesinde uygulama noktasında yakalanan sürücünün 1.14 promil alkollü olduğu tespit edildi. Bunun üzerine araç çekiciye yüklenirken,   sürücünün 6 ay ehliyetine el konuldu ve 1823 lira ceza kesildi.

Araç sürücüsünün arkadaşı ise gazetecilere ve polislere mini bir konser verdi.  Şafak Sezer ve Azer Bülbül'e benzediğini iddia eden şahıs  “Seni sevdim, bir gül gibi”, “Kör kurşun” parçalarını söyledi.

Herkesi şoke eden sürücünün arkadaşı Mehmet D. , kendisini çeken basın mensubuna “Meşhur olursam sana Uno araba alacağım” dedi.

Karakola götürüldüler

Öte yandan sürücü polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, arkadaşı ise peşinden koşarak karakola geldi. Karakola koşarak giren Mehmet D. bu kez de “Girişimiz var ama bakalım çıkışımız nasıl olacak?” diyerek herkesi güldürdü.

Görevini yapan polis memurlarını alçılı eliyle tebrik eden Mehmet D. "Her şey vatan için" ifadelerini kullandı

Polisleri sesiyle tebessüm ettiren kişinin o renkli anları kameraya saniye saniye yansıdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2023669/arkadasi-alkollu-yakalandi-o-konser-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.