FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan Nusret hamlesi

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finalinin ardından sahaya girerek Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası'yla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe tepkiye neden oldu. Nusret'in hareketi sonrasında sıkıntılı günler yaşayan FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan ise Nusret ile ilgili sürpriz bir karar geldi.
Onur Çetinkaya
|
26 Aralık 2022, Pazartesi - 12:02
FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan Nusret hamlesi

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'in Fransa'yı devirerek şampiyonluğa ulaşmasının ardından kupa töreninde sahaya inerek Lionel Messi başta olmak üzere futbolcularla ve Dünya Kupası ile fotoğraf çektiren Nusret Gökçe'nin olay görüntülerinin yankıları devam ediyor.

Lionel Messi'nin peşine takılarak fotoğraf çektirmek için ısrar etmesi, Angel di Maria'nın elinden Dünya Kupası'nı almaya çalışması ve Dünya Kupası ile fotoğrafını Nicolas Tagliafico'ya çektirmesi sebebiyle tepki çeken Nusret Gökçe hakkında FIFA soruşturma başlatmıştı.

Dünya gündemini bir süredir meşgul eden yaşananların ardından bir hamle de FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan geldi. 

Gianni Infantino'nun, Katar'da meydana gelen bu krizin ardından yakın arkadaşı Nusret Gökçe'yi Instagram'da takipten çıktığı belirtildi.

Sahaya girebilmek için rüşvet verdiği bile iddia edilen Nusret'e, Amerika'dan tepki geldi. ABD'nin en eski futbol turnuvası olan U.S. Open Cup, Gökçe'nin finallere katılmasını yasakladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2025773/fifa-baskani-gianni-infantinodan-nusret-hamlesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.