Gençlerbirliği'nden "Übeyd Adıyaman" açıklaması

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, 19. haftada Beyçimento Bandırmaspor ile oynanan maçta takımın kalecisi Übeyd Adıyaman'ın yaptığı konuşmalarına ilişkin açıklama yaptı.
Zeliha Demirci
|
26 Aralık 2022, Pazartesi - 19:48
Gençlerbirliği'nden "Übeyd Adıyaman" açıklaması

Kulüpten yapılan açıklamada, taraftarlara dönerek "hasta hasta oynadığı" yönünde ifadeler kullanan takım kaptanı Übeyd Adıyaman'ın "talihsizce" yaptığı bu konuşmaların dikkate alındığı ve yönetim kurulunun incelemede bulunduğu belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:

"İncelemeler neticesinde hem kulüp doktorumuzun hem de teknik ekibimizin, 'oyuncumuzun oynayamaması' şeklinde bir açıklamaları olmamıştır. Takım kaptanımız Übeyd Adıyaman’ın, sağlık problemleri olduğu fakat maç günü kendisinin oynayamayacağı yönünde bir talebi olmadığı gibi oyuncumuz maç öncesi ısınmasına katılarak görevini yerine getirebileceğini de bizzat belirtmiştir. Hiçbir sağlık ekibi ve teknik ekibin, görevini sağlıklı bir şekilde yerine getiremeyecek oyuncuyu, oynatmak gibi basit bir hata yapmayacağı aşikardır. Her profesyonel sporcunun yükümlülükleri arasında olan 'kontrollü hayat, sağlıklı yaşam' gibi konulara da tüm futbolcularımızın özen göstermelerini hatırlatmak isteriz."


http://www.ankaramasasi.com/haber/2026297/genclerbirliginden-ubeyd-adiyaman-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.