Ankara Keçiörengücü'nün yeni teknik direktörü belli oldu

Ankara Keçiörengücü'nde sportif direktörlük görevinde bulunan Ahmet Cingöz, artık teknik direktör olarak takımın başında yer alacak.
Ankara Masası
|
27 Aralık 2022, Salı - 10:56
Ankara Keçiörengücü'nün yeni teknik direktörü belli oldu

Geçtiğimiz günlerde  Taner Taşkın ile yollarını ayıran Ankara Keçiörengücü'nün yeni teknik direktörü, sportif direktörlük görevini yürüten Ahmet Cingöz oldu.

Ankaragücü, Adanademirspor, Ankaraspor ve Elazığspor gibi köklü takımlarda antrenörlük görevi üstlenen Ahmet Cingöz, daha önce Yılmaz Vural, Osman Özköylü, Tayfur Havutçu, Ümit Özat, Bayram Bektaş ve İlker Püren gibi isimlerin ekibinde yer almıştı.

"Kimseye bir kırgınlığım yok"

Taner Taşkın, yaptığı açıklamada  "Ankara Keçiörengücü ile yollarımızı ayırma kararı aldım. Bu süreçte kimseye bir kırgınlığım yok. İstifa etmem tamamen kendi kişisel kararımdır. Bana ilk günden itibaren desteğini hiç esirgemeyen başkanımız başkan Sedat Tahiroğlu ve yönetimine, sportif direktörümüze, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ankara Keçiörengücü Futbol Kulübüne ligin kalan haftalarında başarılar dilerim.” ifadelerini kullanmıştı.

Ankara Keçiörengücü Kulübü’nden yapılan açıklamada ise “Teknik direktör Taner Taşkın ile karşılıklı görüşme sonrası yollarımız ayrılmıştır. Takımımızın başarısı için büyük emek sarf eden ve geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirmemizde büyük katkısı olan Taşkın’a ve ekibine teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyoruz” denilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2026754/ankara-keciorengucunun-yeni-teknik-direktoru-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.