Muhammed Kaya'dan '2023'e hazırız' mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Keçiören İlçe Başkanı Muhammed Kaya, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan'la olan fotoğrafını "“Sevdamız Türkiye” Cumhurla Birlik’te kazanacağız sloganları ile Keçiören 2023 seçimlerine hazır" notuyla paylaştı.
Ankara Masası
|
28 Aralık 2022, Çarşamba - 10:14
 Muhammed Kaya'dan '2023'e hazırız' mesajı

2023 seçimlerine az bir süre kala sahadaki çalışmalarına hız veren siyasi partiler, ittifak ortaklarıyla da istişarelerini sürdürüyor.

Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden Keçiören'de de Cumhur İttifakı ortakları seçim hazırlıklarını tamamladı. 

"Devlet-Ebed-Müden" diyen BBP Keçiören İlçe Başkanı Muhammed Kaya, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ile birlikte olduğu fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak, Keçiören 2023’e hazır mesajı verdi.

"Cumhurla Birlik’te kazanacağız"

Kaya, açıklamasında, “Belediye Başkanımız büyük bir özveriyle çalışıyor” bizlerde Büyük Birlik Partisi olarak destekliyoruz. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici beyefendilerin tensipleri ile “Sevdamız Türkiye” Cumhurla Birlik’te kazanacağız sloganları ile Keçiören 2023 seçimlerine hazır" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2027818/muhammed-kayadan-2023e-haziriz-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.