Sinan Ateş’in ölümüne ilişkin emniyetten uyarı

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili olduğu iddia edilen Emre Can Çakıroğlu isimli vatandaşın yürütülen soruşturma ile ilgisinin bulunmadığını açıklandı.
Ankara Masası
|
31 Aralık 2022, Cumartesi - 13:56
Sinan Ateş’in ölümüne ilişkin emniyetten uyarı

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi ile emniyet kaynaklarından dikkat çeken bir uyarı geldi.

Emniyet kaynakları, Ateş'in öldürülmesinin şüphelisi olarak lanse edilen Emre Can Çakıroğlu isimli vatandaşın yürütülen soruşturma ile ilgisinin bulunmadığını açıkladı.

Açıklamada "Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi ile ilgili sosyal medya platformlarında olayın şüphelisi olarak lanse edilen Emre Can Çakıroğlu isimli vatandaşımızın yürütülen soruşturma ile ilgisi bulunmamaktadır. Soruşturmanın hiçbir safhasında adı geçmiyor, gözaltına alınan şahıslardan değil. Paylaşımlara dikkat edilmesi ilgisiz kişilerin hedef gösterilmemesi önem arz ediyor" uyarısını yaptı.

Ne olmuştu?

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş,  Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak'taki İnci Apartmanı'ndan çıktıkları sırada arkadaşı Selman Bozkurt ile silahlı saldırıya uğramış, kafasına kurşun isabet eden Ateş hayatını kaybetmişti.

Selman Bozkurt da omzundan yara almıştı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/2038159/sinan-atesin-olumune-iliskin-emniyetten-uyari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.