Ahmet Davutoğlu: ''Sinan Ateş katledildi, Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bazı siyasi isimlerin Sinan Ateş cinayetine sessiz kalmasına tepki gösterdi. Davutoğlu, "Birileri ülkenin sokaklarında siyasi saldırı girişimlerine mi hazırlanıyor? Ya da birileri seçime gergin atmosferde gidilmesini mi arzuluyor?" dedi.
Ecem Çetin
|
01 Ocak 2023, Pazar - 17:05
Ahmet Davutoğlu: ''Sinan Ateş katledildi, Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok"

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin açıklama yaptı.

"Birileri seçime gergin atmosferde gidilmesini mi arzuluyor?"

Davutoğlu, "Ankara’nın göbeğinde, siyasetçi #SinanAteş katledildi. 48 saat geçti, Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok. Birileri ülkenin sokaklarında siyasi saldırı girişimlerine mi hazırlanıyor? Ya da birileri seçime gergin atmosferde gidilmesini mi arzuluyor?" diye yazdı. 

"Bu kirli oyunlara karşı omuz omuza verelim"

Duyarlı ve aydın kesimlere seslenen Gelecek Partisi Lideri şu ifadeleri kullandı: 

"Gerilimlerin acı bedellerini ödemiş sağcı, solcu, ülkücü, devrimci, laik, muhafazakar, Türk, Kürt, Sünni, Alevi bütün duyarlı kesimlere ve aydınlara sesleniyorum. Bu kirli oyunlara karşı omuz omuza verelim ve Cumhuriyetimizin 100. yılını toplumsal barış ve uzlaşı yılı yapalım."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2039121/ahmet-davutoglu-sinan-ates-katledildi-cumhurbaskani-bahceli-icisleri-ve-adalet-bakanlarindan-ses-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.