Al Nassr Ronaldo için imza töreni düzenleyecek

Cristiano Ronaldo için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta bulunan Mrsool Park stadyumunda imza töreni düzenlenecek.
Ersin Küçükbarak
|
03 Ocak 2023, Salı - 09:57
Al Nassr Ronaldo için imza töreni düzenleyecek

Al Nassr Kulübü, Ronaldo için imza töreninin Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta bulunan Mrsool Park stadyumunda düzenleneceği duyurdu. Uçakta çektiği videosu paylaşılan Portekizli yıldızın, "Yakında görüşmek üzere Al Nassr taraftarları" sözleri de paylaşıldı.

Sporting Lizbon altyapısında yetişen 37 yaşındaki Ronaldo, daha sonra Manchester United, Real Madrid ve Juventus formaları giydi. 2021'de Manchester United'a dönen Portekizli futbolcunun sözleşmesi, teknik direktör Erik ten Hag ile yaşadığı anlaşmazlıkların ardından geçen ay feshedildi.

Yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü 5 kez kazanan Ronaldo, 5'i UEFA Şampiyonlar Ligi, 7'si İngiltere, İspanya ve İtalya liglerinde şampiyonluk olmak üzere 30'dan fazla kupa sevinci yaşadı.
Kariyerinde 800 gol barajını aşan ve 5 Dünya Kupası'nda gol atan tek oyuncu olan Ronaldo, Portekiz Milli Takımı formasıyla çıktığı 196 maçta 118 kez fileleri havalandırdı.

Sözleşmeye özel madde

Öte yandan İspanyol basını Marca’da yer alan habere göre; Portekizli yıldızın Al Nassr ile yaptığı kontratta Newcastle United ile ilgili özel bir madde yer alıyor. Yapılan anlaşmaya göre; Ronaldo, Newcastle United’ın Şampiyonlar Ligi vizesi alması durumunda gelecek yıl İngiliz ekibine kiralık olarak transfer olabilecek.

Son kez Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilecek

Ronaldo’nun, kariyeri sona ermeden önce Şampiyonlar Ligi’nde yeniden forma giymek istediği ve bu nedenle sözleşmesine özel bir madde koydurduğu öğrenildi. Premier Lig’de bu sezon zirveyi zorlayan Newcastle United, şu anda ligde 3. sırada yer alıyor. Bilindiği üzere hem Al Nassr hem de Newcastle United kulüpleri Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu’na ait.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2041239/al-nassr-ronaldo-icin-imza-toreni-duzenleyecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.