Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş cinayetine ilişkin açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin "Ankara'nın göbeğinde katlettiler. Ailesi talep etti diye, susuyorlar. Çok şey biliyoruz, bu işten ne kadar pis kokular geldiğinin farkındayız." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
03 Ocak 2023, Salı - 13:56
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş cinayetine ilişkin açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Saldırıyı suikast olarak niteleyen Kılıçdaroğlu "Genç bir babayı öldürdüler. Akademisyendi, milliyetçiydi, Atatürkçüydü. Ankara'nın göbeğinde katlettiler. Ailesi talep etti diye, susuyorlar. Çok şey biliyoruz, bu işten ne kadar pis kokular geldiğinin farkındayız. Görevliler işini yapsın diye şimdilik sesimizi çıkarmıyoruz. Saray'dan tık yok. Saray'ın stepnesi ise en değerli evlatlarından biri öldürülmemiş gibi tek kelime etmiyor. Bu cinayeti görmezden gelemezler, biz buna izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Ne olmuştu?

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş,  Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak'taki İnci Apartmanı'ndan çıktıkları sırada arkadaşı Selman Bozkurt ile silahlı saldırıya uğramış, kafasına kurşun isabet eden Ateş hayatını kaybetmişti.

Selman Bozkurt da omzundan yara almıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2042282/kemal-kilicdaroglundan-sinan-ates-cinayetine-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.