Semih Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'na Sinan Ateş yanıtı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in silahlı saldırıda hayatını kaybetmesi sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslenmiş, “Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar" ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yanıt verdi, Yalçın, "MHP'nin mafyayla, torbacılarla işi olmaz"dedi.
Onur Çetinkaya
|
07 Ocak 2023, Cumartesi - 15:00
Semih Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'na Sinan Ateş yanıtı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin susmasına eleştiride bulundu.

"Ne zamana kadar susacaksın?"

Kılıçdaroğlu, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili, "Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar. Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin" demişti.

"MHP'nin mafyayla, torbacılarla işi olmaz"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili MHP lideri Devlet Bahçeli’nin suskunluğunu eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yalçın, "Kemal Kılıçdaroğlu, önce kendi söküğünü diksin, kendi ayıplarını örtsün, sonra başkalarında kusur ve eksik aramaya kalksın. CHP'nin başı şunu bilsin: MHP'nin mafyayla, torbacılarla işi olmaz. Eğer bu ülkede siyasi mafya varsa, ki var; başını CHP çekiyor." ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2048317/semih-yalcindan-kilicdarogluna-sinan-ates-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.