Samet Bağcı: Zaferle değil seferle yükümlüyüz

Kasım ayındaki 2. Gençlik Kurultayında "zaferle değil seferle yükümlüyüz" şiarını hatırlatarak Türkiye'de ayak basmadık yer bırakmayacakları sözünü veren Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Samet Bağcı, il il dolaşarak sözünü yerine getirmeye çalışıyor.
Mevlüt Peker
|
09 Ocak 2023, Pazartesi - 00:54
Samet Bağcı: Zaferle değil seferle yükümlüyüz

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, Kasım ayının ikinci haftasında gerçekleştirdiği 2. Gençlik Kurultayı sonrası çalışmalarına hız verdi.

Göreve geldiği ilk gün “ayak basmadık yer bırakmayacağız” sözü veren ve Alperenlere "zaferle değil seferle yükümlüyüz" hatırlatmasında bulunan Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Av. Samet Bağcı, ilk programını Yozgat Bozuk Üniversitesinde gerçekleştirdi.

Üniversiteli gençlerle bir araya gelen Av. Samet Bağcı, daha sonra Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Yüksekova, Hakkari ve Van programlarını icra etti.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Samet Bağcı'nın bugünkü durağı ise İzmir idi. İzmir'de Alperen Ocakları Ege Bölge toplantısını gerçekleştiren Samet Bağcı, Ege Bölgesindeki il başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Bağcı'nın önümüzdeki günlerde programlarına Kahramanmaraş, Samsun, Hatay ve Erzurum ile devam edeceği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2049391/samet-bagci-zaferle-degil-seferle-yukumluyuz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.