Kızılcahamam Belediyesinden spora büyük destek

Süleyman Acar'ın başkanlık görevine geldiği günden bugüne Kızılcahamam Belediyesi Amatör Spor Kulübü bünyesinde binlerce sporcu yetiştirildi.
Ankara Masası
|
12 Ocak 2023, Perşembe - 15:21
Kızılcahamam Belediyesinden spora büyük destek

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, göreve başladığı günden bu yana amatör spora desteğine devam ediyor.

Kızılcahamam Belediyesi Amatör Spor Kulübü bünyesinde futbol, voleybol, güreş, taekwondo branşlarında sporcular mücadele etti.

Ayrıca İlçe Spor Müdürlüğü ile koordineli olan basketbol, tenis, jimnastik ve okçuluk eğitimleri ile birlikte toplamda 1200 sporcu bünyesinde spor faaliyeti gerçekleştiriyor.

Alt kategoride futbola yoğun ilgi

A Takım kategorisi dışında alt kategorilerde de mücadele eden takım başarılı sonuçlar elde etti.

Kulübün futbol takımında U-12’de 32, U-13’te 21, U-14’te 23, U-15’te 22, U-16’da 22, U-17’de 21, U-18’de 23 ve A Takımda 28 olmak üzere 193 sporcu bulunuyor.

Kadın Voleybol Takımı 2.Lig’de Mücadele Ediyor

Kızılcahamam Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ise bu yıl 2. Lig’de mücadele ediyor. Antrenör Durukan Arpacı yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kadın Voleybol Takımı Kadınlar 2.Lig’de güzel bir sezon geçirdi. Şu an orta sıralarda bulunan takımın kadrosu ağırlıklı olarak Kızılcahamamlı sporculardan oluşuyor. Ayrıca Yıldızlar ve Gençler kategorisinde mücadele sürüyor. A Takım ligde altıncı, genç takım ikinci, yıldızlar takımı ise birinci sırada bulunuyor. Voleybolda toplamda 135 sporcu bulunuyor.

Kızılcahamam Belediyesi bünyesinde güreşte 200’e yakın sporcu, taekwondo branşında ise lisanslı ve kursiyer sporcularla birlikte toplamda 286 genç eğitim alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2055164/kizilcahamam-belediyesinden-spora-buyuk-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.