Adayı Karamollaoğlu açıklayabilir

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayının Saadet Partisi’ndeki toplantı sonrası tüm parti başkanlarının yer alacağı bir basın toplantısı ile ev sahibi Temel Karamollaoğlu tarafından açıklanabileceği dile getirildi.
Onur Çetinkaya
|
15 Ocak 2023, Pazar - 10:24
Adayı Karamollaoğlu açıklayabilir

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisinin yer aldığı altılı masanın onuncu kez toplandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğindeki toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, adaylık konusunun gündeme gelebileceğini ifade etti. Ancak konu ele alınsa bile bu toplantıda bir karar çıkmadı.

Adayı Karamollaoğlu açıklayabilir

Altılı masada artık yavaş yavaş sona gelindi. bir sonraki  İYİ Parti’nin ev sahipliğinde 26 Ocak’ta yapılacak toplantıda "Geçiş Sürecinin Yol Haritası” ve “Hükümet Programı" için nokta konulacak.

Liderlerin ortak yönetimde nasıl yer alacaklarını da içerecek çalışma 30 Ocak’ta bir lansman ile kamuoyu ile paylaşılacak. İktidardan muhalefete merakla beklenen "Ortak Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?" sorusunun ise Altılı Masa’nın Saadet Partisi ev sahipliğinde yapılacak toplantısında karara bağlanması bekleniyor.

Ortak adayın karar alındıktan Saadet Partisi’ndeki toplantının ardından tüm liderlerin yer alacağı bir basın toplantısı ile ev sahibi Temel Karamollaoğlu tarafından da açıklanabileceği iddia edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2059276/adayi-karamollaoglu-aciklayabilir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.