Bozdağ, “Altılı masanın hesabını sandıkta halkımız görecektir”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, cumhurbaşkanlığı seçimi ve altılı masaya dair açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, milletin dirayetli bir cumhurbaşkanı istediğini söyledi.
Onur Çetinkaya
|
16 Ocak 2023, Pazartesi - 14:51
Bozdağ, “Altılı masanın hesabını sandıkta halkımız görecektir”

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündemdeki en önemli konuların başında gelen altılı masa ve adayın kim olacağına ilişkin son durum hakkında konuştu.

"Altılı masanın hesabını sandıkta halkımız görecektir "

Cumhurbaşkanı seçimleri öncesi Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden adaya değinen Bozdağ, vatandaşların dirayetli bir cumhurbaşkanı istediğini söyledi.

Sözlerine devam eden Adalet Bakanı, "Dirayetli bir cumhurbaşkanı varken onun bunun kuklalığını kabul etmiş birine halkımızın ben itibar edeceklerine, izin vereceklerine ihtimal vermiyorum. Bırakın bir ülkeyi bir ticaret odası, bir dernek, bir vakıf, bir bakkal bile başkansız yönetilemiyor. Bunlar başkansız başsız bir yönetim vaat ediyorlar. Başsız bir yönetim olur mu? Başkansız bir yönetim olur mu?" diye konuştu.

"Türkiye'nin kavgaya değil huzura ihtiyacı var"

Muhalefet parti liderleriyle diyaloglarına dair eleştiride bulunan Bekir Bozdağ, 
"Şimdiden de kavga çıkarsa tehdit ediyorlar. Değil mi? Seçime gideriz. Elini ayağını bağlarız. Şöyle yaparız, böyle yaparız diye de konuşuyorlar. Allah bunlara fırsat vermesin. Yani Türkiye'nin kavgaya ihtiyacı yok. Türkiye'nin huzura ihtiyacı var. İstikrara ihtiyacı var ve istikamete ihtiyacı var. Bunlar Türkiye'nin huzurunu, istikametini, istikrarını bozmak istiyorlar. Türk milleti buna izin vermeyecektir. Altılı masanın hesabını sandıkta halkımız görecektir inşallah" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061141/bozdag-altili-masanin-hesabini-sandikta-halkimiz-gorecektir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.