Türkkan ve Başarır'a tebligat

Türkiye Büyük Millet Meclisi Hazırlık Komisyonu, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin yazılı savunmalarını vermek üzere tebligat gönderdi. Komisyon, iki milletvekiline yazılı savunma için 24 Ocak, sözlü savunma için 25 Ocak tarihine kadar süre verdi.
Onur Çetinkaya
|
17 Ocak 2023, Salı - 15:52
Türkkan ve Başarır'a tebligat

İYİ Partili Lütfü Türkkan için Bingöl'de esnaf ziyareti sırasında, şehit yakınına hakaret ettiği gerekçesiyle dokunulmazlığının kaldırılması istendi.

CHP'li Ali Mahir Başarır hakkında ise, görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve dört belediye personelinin yargılandığı davanın duruşması sırasında yaşanan olaylarla ilgili "duruşma hakimlerine alenen hakaret," "adil yargılanmayı etkilemeye teşebbüs" gerekçeleriyle fezleke düzenlendi.

Sözlü savunma için süre 

TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin yazılı savunmalarını vermek üzere her iki isme de tebligat gönderdi.

Komisyon, iki milletvekiline yazılı savunma için 24 Ocak, sözlü savunma için 25 Ocak tarihine kadar süre verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061472/turkkan-ve-basarira-tebligat
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.