Murat Ercan: Ankara'nın üretiminin üçte ikisini Sincan yapıyor

Sincan Belediyesinin "5 yıllık İcraat Proje Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısı" Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Mevlüt Peker
|
17 Ocak 2023, Salı - 19:38
Murat Ercan: Ankara'nın üretiminin üçte ikisini Sincan yapıyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın 5 yıllık icraat ve projelerinin tanıtımı, "Sincan Yeni Yüzyıla Hazır" mottosuyla, yine Sincan Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Sinan Şamil Sam Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ankara’nın en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Sincan'da "Önce İnsan, Öncü Sincan" sloganıyla gerçekleştirilen atılımlar, oluşturulan yeni yaşam alanları, yatırımlar, sanayi bölgeleri ve iş imkanlarıyla cazibe merkezi gelişi ve vizyon projeleri Başkan Murat Ercan tarafından katılımcılara anlatıldı.

Murat Ercan:  Ankara'nın üretiminin üçte ikisini biz yapıyoruz

Tanıtım filmi ile başlayan programın açış konuşmasını yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, şunları söyledi:

"Sayın Bakanım, genel başkan yardımcılarım, İl Başkanım, milletvekillerimiz, İlçe Başkanım, kadın ve gençlik kolları başkanımız, muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz, kuynetli gençlerimiz... Hepinizi saygıyla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. 5 yıllık icraat proje tanıtım ve değerlendirme toplantımıza hoş geldiniz.

Biz Sincan'ız. Yüz binlerce canız. Sincan 81 vilayetimizin yarısından daha büyük. 880 kilometrekare yüzölçümü ile oldukça geniş bir alana sahip. Bu alanda yüz binlerce büyükbaş hayvan yetiştiriciliği, yüz binlerce küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, uçsuz bucaksız tarımsal kapasite. 5 organize sanayi bölgesi (OSB) ile yalnız Ankara'nın değil, bölgenin önemli üretim merkeziyiz. Ankara'nın üretiminin üçte ikisini biz yapıyoruz. 600 bin kişinin yaşadığı koca bir şehir. Bu nüfusun 350 bini gençlerden oluşuyor. Bu nedenle bu şehre ne kadar çok çalışırsanız az. Eserlere yeni eserler ekledik, gönüllere yeni gönüller ekledik. Durmadık, yorulmadık. Hiçbir bahane üretmedik. Hiçbir gerekçeye sığınmadık. Önümüzde 2023 seçimleri var. Bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha rekor bir oy ile seçtirmek için gece gündüz çalışmaya var mıyız? Bir belediye başkanı olarak değil, partimin bir neferi olarak gece gündüz daha çok çalışmaya söz veriyorum. Hepinize saygı ve hürmetlerimi iletiyorum. Sağ olun, var olun..."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061520/murat-ercan-ankaranin-uretiminin-ucte-ikisini-sincan-yapiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.