Özcan: Bir dönemin daha heba edilmesine izin vermeyeceğiz

Sincan Belediyesinin "5 yıllık İcraat Proje Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısı"nda Sincanlılara ve parti teşkilatlarına seslenen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Birlikte Ankara'nın makûs tarihini değiştirecek, bir dönemin daha heba edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.
Mevlüt Peker
|
17 Ocak 2023, Salı - 21:18
Özcan: Bir dönemin daha heba edilmesine izin vermeyeceğiz

Sincan Belediyesinin "5 yıllık İcraat Proje Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısı", "Sincan Yeni Yüzyıla Hazır" mottosuyla, yine Sincan Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Sinan Şamil Sam Spor Salonu'nda yapıldı.

Toplantıda Sincanlılara ve parti teşkilatlarına seslenen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Birlikte Ankara'nın makûs tarihini değiştirecek, bir dönemin daha heba edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan konuşmasında şunları söyledi:

"Bu ülkenin değerlerini görmezden gelerek, bu değerlerle kavga ederek, bin yıl süreceği vaat edilerek başlatılan 28 şubat sürecini maalesef en sancılı yaşayan ve bu şehrin sokaklarında demokrasiye balans ayarı yapanların hafızalarımıza kazındığı Sincan'dan Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki 15 Temmuz'da demokrasi destanı yazan bir Sincan'a, Sayın Cumhurbaşkanımıza defalarca kucaklar açan, sevgi seli olup taşan bir Sincan'a erişmenin memnuniyeti ve mutluluğu ile huzurlarınızdayım.

Hamdolsun ki cunta özlemiyle bu şehrin insanlarına göz dağı verme cüretinde bulunanlardan hesap sorulduğu için bugün yüzümüz ak, gönlümüz ferah bir şekilde burada bir aradayız. Sandıktan çıkan millet iradesine saygı duymayarak mukaddesatı hor görüp, dinini özgürce yaşamak isteyenlere kör bakanlara karşı milletin iradesinin 15 Temmuz'da yazılan milletin destanı ile korunduğu günlere nail olmanın gururu ile buradayız. Sincan'a yapılan yatırımlarla bu şehrin bu marka değerini güçlendirmenin heyecanı ve coşkusu ile buradayız. Gecekondu kuşatmasından kurtulup kentsel dönüşüm ile çehresi değişen bir şehrin güzelliğini ve değişimine hep birlikte tanığız. İdeal şehircilik beklentilerini bile karşılayamayan beceriksiz yöneticilerin elinden kurtulan şehirlerimizin derli toplu ve planlı hallerini görmek, güzel eserlerle donatıldığını bizatihi şahit olmak bizler için kıvanç vesilesidir. Buradan aldığımız güçle başkentimizi yeniden ehil ellere teslim etmek, işi bilen, şehrinden emin olanlarla yol yürümek gayretindeyiz. Burada elbette siz değerli hemşerilerime ve teşkilatımıza büyük görev düşüyor. Sizlerle birlikte bu şehrin, Ankara'nın makûs tarihini değiştirecek, bir dönemin daha heba edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Kibir ve gurura kapılmadan, tevazu ehli olarak Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak anlayışıyla yeni bir şehircilik akımı başlattığımızı tek tek anlatacağız. Şehri zenginleştiren, insanlarımızın hayat kalitesini yükselten yatırımları hayata geçirerek gelecek nesillere yaşanabilir şehirler bırakmanın manevi hazzını hiçbir şeye değişmeyiz. Şehrin kimliğini korurken bizim için aslolan milletimizin ne istediği, nasıl yaşadığı ve neyin hayalini kurduğudur. Biz bu makamları bu hayallere giden yol olarak görüyoruz. Milletimizin kazandığı her durumda biz gereken bedelleri ödemeye her zaman hazırız. Basiret ve feraset sahibi milletimiz kimin hırs, makam ve mevki peşinde, kimin hizmetkarlık peşinde olduğunu görün ve ona göre tavrını koyar. Buna defalarca şahit olduk. Bu ülkenin güzel insanları, taş üstüne taş koyanları da kendi ihtiraslarının hırslarının kurbanı olanları da unutmaz. Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmenin mücadelesini verenler, bu yolun cefakarlarını, fedakarları ve kutlularıdır. Yeter Söz Milletindir diyerek açılan yolu, Yeter Söz de Karar da Milletindir, millet iradesinin üzerinde hiçbir güç yoktur diyerek menziline hep birlikte ulaştıracağız inşallah."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061526/ozcan-bir-donemin-daha-heba-edilmesine-izin-vermeyecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.