Karamollaoğlu, "Makas değiştirme zamanı geldi"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin haftalık basın toplantısında konuştu. İktidara seçim çağrısında bulunan Karamollaoğlu, "Hadi buyurun! Bugün seçim kararı alınsın, en geç 2 ay içerisinde de seçime gidelim. Makas değiştirme zamanı geldi." açıklamasında bulundu.
Onur Çetinkaya
|
18 Ocak 2023, Çarşamba - 14:26
Karamollaoğlu, "Makas değiştirme zamanı geldi"

Partisinin haftalık basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Makas değiştirme zamanı geldi"

Seçim tarihinin güncellenmesi tartışmalarına dair konuşan Karamollaoğlu, iktidara seçim çıkışında bulundu. 

Saadet Partisi lideri, "Hadi buyurun! Bugün seçim kararı alınsın, en geç 2 ay içerisinde de seçime gidelim" çağrısında bulundu. Karamollaoğlu, "Türkiye, artık bir yol ayrımındadır. Adaletten ekonomiye, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, güvenlikten dış politikaya varıncaya dek bir "makas değiştirme zamanı" çoktan gelmiştir" dedi.

"Bu başarısızlık hikayesidir"

Enflasyonla ilgili değerlendirmede bulunan Karamolllaoğlu, "Enflasyon değil, "enflasyondaki artış hızı" düştü. Ve bu bir başarı değil, bir başarısızlık hikayesidir aslında. Ekonomi bir tepeden aşağı hızla yuvarlanmakta iken, siz sadece seyrettiniz ve kendi kendine hızının kesilmesini beklediniz demektir." ifadelerini kullandı.

Ekonomi üzerinden iktidarı eleştirilerini sürdüren Temel Karamollaoğlu,"  Enflasyon değil, "enflasyondaki artış hızı" düştü. Ve bu bir başarı değil, bir başarısızlık hikayesidir aslında. Ekonomi bir tepeden aşağı hızla yuvarlanmakta iken, siz sadece seyrettiniz ve kendi kendine hızının kesilmesini beklediniz demektir."  açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061718/karamollaoglu-makas-degistirme-zamani-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.