Muharrem İnce: "Kimse benim 6 patronum var arayıp imzalarını alayım demez"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi halinde kararları kendisinin alacağını belirterek ”Ben CHP Meclis Grupbaşkanvekiliydim, yanıbaşındaki kişiydim. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nı adaylığını televizyondan öğrendim, Hiçbir milletvekili bilmiyordu, kimseye söylemedi. Yani kendi başına verdi kararı, hiç kimseye söylemedi. Gösterge işte” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
18 Ocak 2023, Çarşamba - 16:02
Muharrem İnce: "Kimse benim 6 patronum var arayıp imzalarını alayım demez"


Muharrem İnce Ankara Masası Gündem özel programında gazeteci Gürkan Zengin’in sorularını yanıtladı.

Zengin’in, Kılıçdaroğlu’nun tecrübesi itibarı ile altılı masadaki liderlerin seslerine kulak vereceği yönündeki yorumları hatırlatması üzerine, istişare olabileceğini ancak ötesinin düşünülemeyeceğini belirtti.

 “Gece Biden, saat farkından dolayı bir şey soracak Cumhurbaşkanına, bir şey söyleyecek. Diyecek ki; arkadaş bir dakika benim altılı patron var, ben patronları bir arayım onların imzasını bir alıyım. Kim der, öyle bir şey olabilir mi?” diyen İnce, “ Hayal mahsulü bu. Kılıçdaroğlu böyle bir şeyi asla yapmaz” dedi.

İnce, “ 2014’te ben grup başkanvekiliydim, yanı başındaki kişiydim. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu ben televizyondan öğrendim. Hiçbir milletvekili bilmiyordu, kimseye söylemedi yani kendi başına verdi kararı, hiç kimseye söylemedi. Gösterge işte. Ben köydeydim, eşim balkona çıktı, ben de bahçedeydim. Cumhurbaşkanı adayımız belli oldu dedi. Kim dedim. Değişik bir adı var dedi, unuttum buraya gelene kadar dedi. Ben öyle öğrendim. Mümkün değil yani, Kemal bey de yapmaz bunu, Gürkan bey de yapmaz, Muharrem bey de yapmaz. Kimse yapmaz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061749/muharrem-ince-kimse-benim-6-patronum-var-arayip-imzalarini-alayim-demez
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.