Şahmaran dizisinin gala gecesine Serenay Sarıkaya damga vurdu!

Şahmaran dizisinin dün akşam gerçekleştirilen galasında şıklığını gözler önüne seren Serenay Sarıkaya, Masum Değiliz performansıyla sosyal medyada gündem oldu.
Ecem Çetin
|
20 Ocak 2023, Cuma - 11:05
Şahmaran dizisinin gala gecesine Serenay Sarıkaya damga vurdu!

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve  Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Şahmaran dizisinin galası dün akşam görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Galada Serenay Sarıkaya takılarıyla bütünleştirdiği siyah transparan kıyafetiyle, sosyal medyada gündem olurken, Deniz ve Demir ise simsiyah kombinleriyle dikkat çekti.

Galada kameralar karşısına geçen üç isim gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

"Sonunda işimiz, gözümüzün bebeği izleyiciyle kavuşacak"

Sarıkaya, "Çok mutluyuz, çok heyecanlıyız. Sonunda işimiz, gözümüzün bebeği izleyiciyle kavuşacak. Çok güzel bir gece olmasını temenni ediyorum. Yarın yayımlanacak. İlk sezon bölümleri. Umarım herkes bizim gibi aynı heyecanı paylaşarak izler ve memnun kalır, severler" dedi. 

"Yılanlardan korkmuyoruz"

Yılan takılarına ilişkin soru üzerine Serenay Sarıkaya, "Yılanlardan korkmuyoruz. Yılanların bizi koruduğuna inanıyoruz, o yüzden" ifadelerini kullandı. 

Yarı yılan, yarı insan 

Dizideki karakterinden bahseden Burak Deniz de dizide yarı yılan yarı insan bir karakteri canlandırdığına dikkati çekerek, "Kasabaya bir kız geliyor. O kızla denk geliyoruz ve hikaye başlıyor" ifadelerine yer verdi. 

Dizide "Şahsu" karakterini Sarıkaya' ise şu bilgileri verdi:

"Bir gün kasabaya bir kız gelir, başına geleceklerden bihaber. Hiç ummadığı bir dünyanın içinde, hiç beklemediği insanların içinde bir mücadelesi var ve bu mücadele sonunda da bir kehanetin çok önemli bir parçası olduğunu öğrenecek. Gerisini de izleyelim."

"Serenay ve Burak ile oynamak şahaneydi"

Mert Ramazan Demir ise iyi bir ekiple çalıştıklarının altını çizerek, "Aşırı mutluyum böyle bir şey deneyimlediğim için böyle bir hikayenin içinde Serenay ve Burak ile oynamak şahaneydi. Herkese şimdiden iyi seyirler diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Mert'i sana yedirmeyeceğim" 

Demir'in Afra Saraçoğlu sorusuna, "Yalan haber, arkadaşız. Bunu bin kere söyledik" dediği sırada Sarıkaya, araya girerek  "Gelip kötü niyetli bir soru soracağı belliydi. Mert'i sana yedirmeyeceğim" dedi

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya galada Sezen Aksu'nun Masum Değiliz isimli parçasını da yorumladı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2062265/sahmaran-dizisinin-gala-gecesine-serenay-sarikaya-damga-vurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.