Erdoğan, "Bu şehri kimsenin insafına bırakamayız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Bu şehri kimsenin insafına bırakamayız" dedi.
Onur Çetinkaya
|
22 Ocak 2023, Pazar - 14:43
Erdoğan, "Bu şehri kimsenin insafına bırakamayız"

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Metro altyapı çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren cumhurbaşkanı, "Günde 800 bin yolcu kapasiteli bu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşılabilecek. Metro hattımızı söz verdiğimiz şekilde İstanbul'un hizmetine bir an önce sunabilmek için aynı anda 10 tünel delme makinesi birden kullandık." ifadelerini kullandı. Erdoğan diğer yandan Kanal İstanbul’un hayata geçirileceğini bir kez daha mesajını yineledi. 

Cumhurbaşkanı," Kanal İstanbul projesiyle boğazın yükünü hafifletip İstanbul'un marka değerini yükselteceğiz." dedi son olarak ise "Bu şehri kimsenin insafına bırakamayız" şeklinde hitap etti.

"1 ay ücretsiz olacak"

Erdoğan açılış konuşmasında vatandaşlara, "'Siz şimdi müjde bekliyorsunuz değil mi?' diyerek havalimanı metrosunun 1 ay boyunca ücretsiz olarak kullanılabileceğini duyurdu.

Muhalefete eleştiri 

Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi ülkelerinde turist gibi yaşıyorlar. Onların trajikomik halleri bizi rehavete sevk etmiyor. İstanbul'un trafik sorununu raylı sistemlerle çözme hedefimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. Kimin sorumlu olduğuna bakmadan bu şehrin meseleleriyle ilgilendik. Hangi belediyenin kimse olduğuna bakmadan şehre hizmet verecek eserleri birer birer hayata geçirdik." dedi.   

20 yıl önce ülkeyi yönetme görevini devraldığımızda ‘Yeter söz milletindir’ diyerek bu gidişata dur dedik ifadelerine yer veren Erdoğan, Ekonomimizi mahvetme yolunda adımlar attılar ancak bunu başaramadılar. Başaramayacaklar." diyerek devam etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2062933/erdogan-bu-sehri-kimsenin-insafina-birakamayiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.