Temel Karamollaoğlu'ndan açıklama

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanı adayının belirlenmesiyle ilgili konuştu. Aday isminin 30 Ocak'ta açıklanmayacağını belirtti.
Onur Çetinkaya
|
23 Ocak 2023, Pazartesi - 14:16
Temel Karamollaoğlu'ndan açıklama

Seçim tarihinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Mayıs olarak işaret edilmesi sonrası altılı masa adayının da artık netlik kazanması bekleniyor.

Altı lider önce 26 Ocak günü İYİ Parti'nin ev sahipliğinde toplanacak. Ardından da liderler seçmenin karşısına 30 Ocak'ta açıklanacak 9 ana başlık ve 73 alt başlıktan oluşan hedef ve projelerle çıkacak.

"30 Ocak'ta olmayacak"

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde Şuurlu Öğretmenler Derneğinin düzenlediği toplantıya katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanı adayının belirlenmesiyle ilgili konuştu.

"Şu ana kadar yaptığımız geçen toplantıdaki görüşmelerimizde 30 Ocak'ta sadece iktidara gelindiğinde politikalar görüşülecek ifadelerini kullanan Karamollaoğlu, "Onlar deklare edilecek. Yani adayla ilgili açıklama 30 Ocak'ta olmayacak ama önümüzde yapacağımız toplantıda böyle bir karar alınırsa o farklı. O zaman olabilir" açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2063208/temel-karamollaoglundan-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.