Cemal Enginyurt: “Millete kaz kafalı diyecek kadar hakaret eden anlayışlar ortaya çıktı”

"Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşıyıp ayakkabısını elimizle yalamamız lazım" diyen Ak Parti Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız’a Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt tepki gösterdi. Enginyurt, AKP’liler hariç muhalefet edenler kaz kafalıymış. Ordu milletvekili Şener Yediyıldız böyle söylüyor. Şelek kafalı Yediyıldız kaz kafalı arıyorsan aynaya bak göreceksin. Efendim neymiş bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ın ayaklarını yalamalıymış. Yahu yıllardır yalıyorsun zaten, yalamada üstünüze yok” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
23 Ocak 2023, Pazartesi - 15:51
Cemal Enginyurt: “Millete kaz kafalı diyecek kadar hakaret eden anlayışlar ortaya çıktı”

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’ın bir yerel televizyondaki açıklamaları tepki çekti.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, Yediyıldız’ın sözlerine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Bir video paylaşan Enginyurt, “AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız Muhalefete oy verenlere "Kaz kafalı" demiş. Aynaya mı baktın Vekil efendi! Senden ala kaz kafalımı var?” notunu düştü.

Enginyurt şunları söyledi:

"Kaz kafalı arıyorsan aynaya bak göreceksin"

“Seçimler yaklaştı AKP milletvekili adayları boy göstermeye başladı. Ama öyle çirkin bir boy gösteriş ki millete kaz kafalı diyecek kadar hakaret eden, zihniyeti bozuk, şelek kafalı anlayışlar ortaya çıktı. AKP’liler hariç muhalefet edenler kaz kafalıymış. Ordu milletvekili Şener Yediyıldız böyle söylüyor. Şelek kafalı Yediyıldız kaz kafalı arıyorsan aynaya bak göreceksin."

" Yalamada üstünüze yok"

" Efendim neymiş bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ın ayaklarını yalamalıymış. Yahu yıllardır yalıyorsun zaten, yalamada üstünüze yok. Taklada, menzilde üstünüze yok."

 " Zihniyetiniz bozulmuş, kafanız bozulmuş, yetmedi diliniz bozulmuş"

"Bu ne demek dünya lideri Recep abi? Sen bir kere Recep Tayyip Erdoğan’dan büyüksün yalamayı öylesine başlatmışsın ki Tayyip abi, Tayyip abi diyerek nasıl bir yalamada sınır tanımadığını göstermişsin. Zihniyetiniz bozulmuş, kafanız bozulmuş, yetmedi diliniz bozulmuş. Kaz kafalı arıyorsan aynada kendi şelek kafana bak, yalayacak adam arıyorsan etrafına bak, bol bol göreceksin”

Ne olmuştu?

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız TV52'de yayınlanan 'Gündem' programında şunları söylemişti:

"Tayyip ağabey Türkiye'nin başında, partimizin başında, memleketin başında dünyanın lideri. Biz bu kaz kafamızla - özür dilerim, kusura bakma- Ona Kendi kendimize ihanet etmek gibi bazı şeylere yollara sapıyoruz.-Teşkilat için demiyorum yani- “ Yani şimdi kalkıp da böyle ucuz sebeplerle Tayyip ağabeye ihanet etmek, Türkiye'ye ihanet etmektir. Böyle sebeplerle Tayyip Ağabey'e ihanet etmek mazlumlara ihanet etmektir. Böyle sebeplerle Tayyip abiye ihanet etmek dünyada Tayyip abiden beklentisi olan insanlara ihanet etmektir. "Bak sana açık ve net söylüyorum, şu anda Ukrayna ve Rusya savaşı var değil mi? Ukrayna da Rusya da Tayyip ağabeyden bir şeyler bekliyor ve de onları yapıyorlar görüyorsunuz. Daha ne olacak, biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım. Bunları şey olsun diye söylemiyorum ya! Tayyip ağabeye, bu resme biz kalkacağız bir şeyler söyleyeceğiz. Biz bu memleketin insanı değiliz o zaman. Bırak Ak Parti’nin veya bilmem neyin insanı olmayı bu memleketin insanı değiliz. Dünyada böyle bir lider olacak o liderin ülkesinde Ona karşı çıkan insanlar olacak öyle mi? Bunu nasıl görürsün “

http://www.ankaramasasi.com/haber/2063245/cemal-enginyurt-millete-kaz-kafali-diyecek-kadar-hakaret-eden-anlayislar-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.