Demirtaş’tan seçim açıklaması

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçim açıklaması yaptı. “Ortak aday diyoruz, yine herkes, olmasın diye ne gerekiyorsa yapıyor. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır?” diyen Demirtaş, muhalefet liderlerine “yakında hepinizle bir araya geleceğiz. Ya içeride ya dışarıda!” diye seslendi.
Ersin Küçükbarak
|
23 Ocak 2023, Pazartesi - 17:04
Demirtaş’tan seçim açıklaması

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Demirtaş, "ortak aday olmasın diye herkesin çırpındığını" belirterek "Bu nasıl akıl tutulmasıdır?" diye sordu.

“Ortak aday diyoruz, yine herkes, olmasın diye ne gerekiyorsa yapıyor”

Demirtaş, paylaşımından şu ifadeleri kullandı:

"Üç yıldır demokrasi ittifakı olsun diye çırpınıp durduk, olmasın diye muhalefet dahil herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Halk demokrasi ittifakını yoksullaşarak kurdu, partiler ne yazık ki kuramadı."

" Tüm liderlere sesleniyorum, yakında hepinizle bir araya geleceğiz. Ya içeride ya dışarıda!"

"Şimdi önümüzde dört ay var, ortak aday diyoruz, yine herkes, olmasın diye ne gerekiyorsa yapıyor. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır? Tüm liderlere sesleniyorum, yakında hepinizle bir araya geleceğiz. Ya içeride ya dışarıda!"

" Neyse ki bu seçimi siyasetçiler değil, halk kazanacak"

"Neyse ki bu seçimi siyasetçiler değil, halk kazanacak. Ya tam demokrasi Ya mutlak diktatörlük Kendi gücünüze güvenin, inanın ve dört ay boyunca enerjiyle çalışın. Kesinlikle kazanacağız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2063273/demirtastan-secim-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.