Yediyıldız sözlerine açıklık getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, "Ayakkabısını elimizle yalamamız lazım" sözleriyle tartışmaya neden olan AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, cümlelerine açıklık getirdi.
Onur Çetinkaya
|
25 Ocak 2023, Çarşamba - 09:24
Yediyıldız sözlerine açıklık getirdi

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’ın "Biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım" sözleri tepki çekmişti.

AK Partili isimlerden de tepki alan Yediyıldız'a son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dün partisinin grup toplantısında tepki gösterdi ve 'o milletvekili Ordu'da nasıl geziyor?" dedi.

Yediyıldız sözlerine açıklık getirdi

Sözleriyle tartışma yaratan AK Parti Milletvekili Yediyıldız, cümleleri hakkında yeni yorumda bulundu.

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, "Ben bu ifadeleri bir yerel televizyonda konuştum. Ve benim konuştuğum ifadeler, yerel ifadelerdir. Bizim yöremizde insanların rahatlıkla kullandığı ifadelerdir. Bu ifadenin arkasında herhangi birisine hakaret yoktur ve beni bilenler bilir; ben şimdiye kadar menfaatim için ne kimseye yalvarmışımdır, ne de başka türlü şeyler yapmışımdır. Bu konuşmanın öncesinde bir takım olaylar anlatılmıştır, Türkiye Cumhuriyeti’nin başında dimdik durduğu için bu yerel ifade kullanılmıştır. Bizim yöremizde bu ifadeler normaldir, kullanılır. Bu konuşmayı yapıp bir şeyler elde edeyim düşüncesi kesinlikle yoktur. Ben şuna şaşırıyorum, ben bu konuşmayı yapmışım ayıp etmişim, eyvallah… Ama ben memleketi satmamışım, kimseye hakaret etmemişim. Şaşırdım kaldım, o kadar büyük bir saldırıya uğradım ki, feleğim şaştı." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2063676/yediyildiz-sozlerine-aciklik-getirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.