MHP'den Sinan Ateş cinayetine ilişkin 'özel kalem' açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Sinan Ateş cinayetinde gözaltına alınan ve MHP'de 'Özel Kalem Müdürü' olduğu öne sürülen Emre Yüksel'e ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, MHP grubundan herhangi bir sıfatla Emre Yüksel isimli bir çalışanın bulunmadığı belirtildi.
Onur Çetinkaya
|
25 Ocak 2023, Çarşamba - 17:41
MHP'den Sinan Ateş cinayetine ilişkin 'özel kalem' açıklaması

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022'de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktığı sırada motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Özel kalem müdürü gözaltına alındı

Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında Tolgahan D., Serdar Öktem ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Özel Kalem Müdürü Emre Y. gözaltına alındı.

Semih Yalçın'dan açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Semih Yalçın konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, MHP grubundan herhangi bir sıfatla Emre Yüksel isimli bir çalışanın bulunmadığı belirtildi.

"25 Ocak 2023 tarihinde sosyal medya ve bazı haber sitelerinde, "MHP Genel Başkan Yardımcısının Özel Kalem’i Emre Yüksel gözaltına alındı." başlığıyla yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcılarının Özel Kalem kadrosu olmadığı gibi Genel Merkezde veya TBMM MHP Grubunda herhangi bir sıfatla Emre Yüksel  isimli bir çalışanımız bulunmamaktadır. Geçmişte de böyle bir çalışanımız olmamıştır. Bu husus Devletin SGK kayıtlarından da açıkça anlaşılabilir. Haberler tamamıyla gerçek dışı olup kamuoyunun bilgisine saygıyla arz ederiz." ifadelerine yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2063840/mhpden-sinan-ates-cinayetine-iliskin-ozel-kalem-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.