Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından paylaştı! ''Eski eşimle biz evliyken bir yola başvurduk"

Baba olduğunu duyuran Gökhan Çıra'nın bebeğinin annesi Selin Ciğerci çıktı. Ciğerci, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Evet, anne oldum beni tebrik edebilirsiniz artık teyzesiniz. Eski eşimle biz evliyken bir yola başvurduk. Evladım yakında gelecek uzun zamandır da odası var." dedi.
Ecem Çetin
|
26 Ocak 2023, Perşembe - 15:59
Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından paylaştı! ''Eski eşimle biz evliyken bir yola başvurduk"

Eski futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından baba olduğunu duyurdu. 

"Küçük dünyama hoş geldin prensesim"

Çıra yaptığı paylaşımda,  "Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım, hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım, hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım" ifadelerini kullandı. 

Bu haberin ardından bebeğin annesinin kim olduğu merak edilmeye başlandı. 

Çıra' nın eski eşi ünlü fenomen Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, bebeğin annesinin kendisi olduğunu açıkladı.  

"Evet, anne oldum beni tebrik edebilirsiniz"

Ciğerci, şunları söyledi:

"Bir kere konuşacağım daha da konuşmayacağım. Kendilerine pay çıkarmak isteyen çok kişi var. Ben anne olacağım diyordum zaten, Evet, anne oldum beni tebrik edebilirsiniz artık teyzesiniz. Ağlamam asla ben güçlü bir kadınım. Eski eşimle biz evliyken bir yola başvurduk. Evladım yakında gelecek uzun zamandır da odası var. Eski eşimle barışma falan yok. 

"İsmi Saadet Selenay Çıra"

"Beni bir salın. Ben kızıma bakmak istiyorum. İsmi Saadet Selenay Çıra. Tebrik edin beni ya. Müsaade edin çocuğuma bakıyım."

Selin Ciğeri ve Gökhan Çıra,  2019 yılında birlikteliklerini evlilikle taçlandırmış,  2021'de tek celsede boşanmıştı. Çift, daha sonra 2022 yılında tekrar evlenmiş ancak 4 ay sonra yeniden boşanmıştı. 




http://www.ankaramasasi.com/haber/2064058/selin-cigerci-sosyal-medya-hesabindan-paylasti-eski-esimle-biz-evliyken-bir-yola-basvurduk
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.