Kurum'dan Ankara esnafına ziyaret

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’da mobilya üretim merkezi Siteler ve Yakacık Hurdacılar Sanayi Sitesi’nde bir dizi incelemelerde bulunduktan sonra buradaki esnafları ziyaret etti.
Onur Çetinkaya
|
28 Ocak 2023, Cumartesi - 10:11
Kurum'dan Ankara esnafına ziyaret

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  Kurum, Ankara’da mobilya üretim merkezi Siteler ve Yakacık Hurdacılar Sanayi Sitesi’nde bir dizi incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Kurum esnafları ziyaret etti. 

"Mayıs'ta Ankara'ya büyük yatırımlar kazandırmak istiyoruz"

23 millet bahçesiyle, sanayi sitesiyle, sosyal konutlarıyla kentsel dönüşümüyle Ankara’mızı Türkiye Yüzyılı’nda büyüyen, gelişen yeşil Ankara yapma anlayışıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz diye konuşan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, "Bu kapsamda da inşallah Mayıs ayında Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle bu büyük yatırımı Ankara’mıza kazandırmak istiyoruz. Nasıl afetlerde bir yıl içerisinde söz verip konutları bitirdiysek burada da konutları iki yıl içinde bitirip vatandaşlara teslim edeceğiz. Esnafımızı daha konforlu alanlara taşıyacağız ve esnafımız ne isterse, nasıl isterse öyle olacak." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2064503/kurumdan-ankara-esnafina-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.