Kaan Ayhan İstanbul'da

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı milli futbolcu Kaan Ayhan, İstanbul'a geldi. Sarı kırmızılı kulübün Mert Müldür ile de görüşme halinde olduğu öğrenildi.
Ankara Masası
|
29 Ocak 2023, Pazar - 09:06
Kaan Ayhan İstanbul'da

Galatasaray Kulübünün, geçici transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu Kaan Ayhan, İstanbul'a geldi.

Ailesi ve menajeriyle İstanbul'a ulaşan milli futbolcuyu, sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri karşıladı.

"Sizler gibi sabırsızım"

Havaalanında kısa bir açıklama yapan başarılı futbolcu, "Ben de sizler gibi sabırsızım. İnşallah önümüzdeki günlerde yine görüşürüz. Şu an sözleşme hakkında bir şey diyemiyorum." dedi. 

Sözleşme hakkında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Ayhan, kendisini bekleyen araca binip İstanbul Havalimanı'ndan ayrıldı.

Galatasaray KAP'a bildirdi

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan'ın kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.ifadelerine yer verildi. 

Sırada Mert Müldür var

Öte yandan TRT Spor'da yer alan habere göre, Galatasaray, Sassuolo'da  top koşturan bir diğer milli futbolcu Mert Müldür için de kolları sıvadı.

Haberde yer alan bilgiye göre Sarı-kırmızılı ekip, 23 yaşındaki sağ beki satın alma opsiyonuyla kiralamak için Sassuolo'ya resmi teklif yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2064645/kaan-ayhan-istanbulda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.