Devlet Bahçeli'den bıyık kesenlere tepki!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetinin ardından bıyıklarını kesmeye ve "Dava Sinan Ateş ile toprağa gömülmüştür" mesajları yayımlamaya başlayan ülkücülere tepki gösterdi. Bahçeli, "Bıyığını kesip ayrılanlar var, Manen aramızda olmayanların yokluğundan şikayetçi değiliz" dedi.
Büşra Bayrak
|
31 Ocak 2023, Salı - 13:09
Devlet Bahçeli'den bıyık kesenlere tepki!

Ankara'da Ülkü Ocakları'nın eski genel başkanlarından Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesi ve olayın ardından MHP'nin sessizliğe bürünmesi ülkücü çevrelerde tepkiye neden oldu. Kimi ülkücüler bu tablo karşısındaki tepkilerini 'hilal' şeklindeki bıyıklarını keserek gösterdi.

Bıyıklarını tıraş makinesiyle kestikleri anların görüntülerini sosyal medya ağlarında paylaşan ülkücüler, videoda "Dava Sinan Ateş ile toprağa gömülmüştür" mesajı paylaştı. 

Bahçeli'den bıyıklarını kesenlere tepki

MHP lideri Bahçeli de partisinin grup toplantısında Sinan Ateş cinayetinin ardından bıyıklarını kesmeye ve "Dava Sinan Ateş ile toprağa gömülmüştür" mesajları yayımlamaya başlayan ülkücülere seslendi.

Bahçeli,  "Bıyığını kesip ayrılanlar var. Aramızda manen olmayanların yokluğuyla ilgilenecek değiliz, hiç olmayanları da zaten umursayacak değiliz. Bayağı senaryoların hızımızı kesmesine göz yummayacağız. Her değerimizi muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Damarımıza basanlarla yerin yedi kat dibine inseler de hesaplanacağız." dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065132/devlet-bahceliden-biyik-kesenlere-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.