Sinan Ateş'in dayısından yeni açıklama

Ankara'da öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in dayısı Halil İbrahim Bozkurt'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Bozkurt, "Bize verilen sözler tutulmazsa herkes bildiğini söyleyecek, aile olarak kenarda oturacak halde değiliz." dedi.
Onur Çetinkaya
|
01 Şubat 2023, Çarşamba - 11:48
Sinan Ateş'in dayısından yeni açıklama

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022'de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde silahlı saldırısına sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 15 şüpheli tutuklandı. 

"Herkes bildiğini söyleyecek kenarda oturacak değiliz"

Sinan Ateş suikastı sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi'nde çeşitli kademelerde görev yapan ve cinayet sonrası ise istifa eden dayı Halil İbrahim Bozkurt ise yeni açıklamalarda bulundu.

Kendilerine verilen sözlerin tutulmasını beklediklerini belirten Bozkurt, "Eğer sözler tutulmazsa yurdun her köşesinden bizi bekleyen dostlarımız konuşmaya başlayacaklar. Herkes bildiğini söyleyecek" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Bozkurt, "Sabırla bekliyoruz. Verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz. Biz de sözümüzü tutarak Sinan'ın kırkının çıkmasını bekliyoruz. Eğer sözler tutulmazsa yurdun her köşesinden bizi bekleyen dostlarımız konuşmaya başlayacaklar. Herkes bildiğini söyleyecek. Aile olarak kenarda oturacak halde değiliz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065327/sinan-atesin-dayisindan-yeni-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.