Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "Bay Bay Kemal" cevabı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında ifade ettiği, "Bay Bay Kemal" sloganına sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Onur Çetinkaya
|
01 Şubat 2023, Çarşamba - 15:10
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a  "Bay Bay Kemal" cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM'deki haftalık grup toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanlığı adaylığı ve 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve genel seçim üzerinden yüklendi.

"Yeni sloganı Bay Bay Kemal"

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinde, " Kılıçdaroğlu'nun idrak derecesinin boyutunu gösteren şu örnek bile kara mizah içinde yaşadığımızın işaretidir. Kendisine zaman zaman 'Bay Kemal' diye hitap ediyoruz. Bay Kemal ifadesinin sonundaki ünlemi anlamadan kendisine slogan ilan etmiş. Memleketin her işi gibi muhalefetin sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi o kadar sevdi, kendisine bundan sonra kullanabileceği yeni sloganı da vereyim; bay bay Kemal. Bizden yana helali hoş olsun, tepe tepe kullansın." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan film sahneli cevap 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme getirdiği "Bay Bay Kemal" sloganına sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

Kılıçdaroğlu, Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde yer aldığı Organize İşler filmindeki sahnesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a göndermede bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065387/kilicdaroglundan-erdogana-bay-bay-kemal-cevabi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.