Muharrem İnce: “Sayın Erdoğan, Bay Muharrem deyip durma, millet de sana bay bay Recep deyiverir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek "Sana yeni bir slogan buldum. Bay bay Kemal, tepe tepe kullan" dedi. Bu ifadelerin ilk olarak 2018 yılında Muharrem İnce tarafından "Bay bay Recep" olarak kullanıldığı ortaya çıktı.
Ersin Küçükbarak
|
02 Şubat 2023, Perşembe - 16:11
Muharrem İnce: “Sayın Erdoğan, Bay Muharrem deyip durma, millet de sana bay bay Recep deyiverir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da seslendi.

Kılıçdaroğlu’na ‘Bay Kemal’ diye hitap eden Erdoğan, “Biz muhatabımızı tanıyoruz. Adaylığını zor yetiştirecek. Slogandı, programdı, onları hiç yetiştiremez. Muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi o kadar sevdi. Ona kullanabileceği yeni sloganını da vereyim. Bay bay Kemal. Tepe tepe kullansın” dedi.

 ‘Bay bay Kemal’ sloganı sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Ancak aynı sloganı ilk olarak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin 2018 yılında kullandığı ortaya çıktı.

O dönem Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, İstanbul’daki Silivri mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine ‘Bay Muharrem’ şeklinde hitabına tepki göstererek yanıt vermişti.

İnce konuşmasında, “Sayın Erdoğan, Bay Muharrem deyip durma, millet de sana bay bay Recep deyiverir” ifadelerini kullanmıştı.

İnce’nin 2018 yılındaki sözleri sosyal medyada binlerce kez izlenerek ilgi odağı oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065607/muharrem-ince-sayin-erdogan-bay-muharrem-deyip-durma-millet-de-sana-bay-bay-recep-deyiverir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.