Şahan'ın "Hakan Bayrakçı" taklidi viral oldu

CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programında gelecek seçimle ilgili konuşulurken; konuklardan Hakan Bayrakçı'nı tırnaklarını keserken görüntülenmesi gündem olmuştu. Şahan Gökbakar'ın "Hakan Bayrakçı" taklidi sosyal medyada viral oldu.
Mevlüt Peker
|
02 Şubat 2023, Perşembe - 23:06
Şahan'ın "Hakan Bayrakçı" taklidi viral oldu

CNN Türk'te Ahmet Hakan moderatörlüğünde yayınlanan Tarafsız Bölge'ye 26. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, gazeteciler Zafer Şahin ve İsmail Dükel gündemi masaya yatırıldı.

Canlı yayın sırasında tırnak kesti

Cumhurbaşkanı adayları ve anketlerin konuşulduğu bir bölümde Hakan Bayrakçı'nın tırnaklarını kesmesi gündem oldu.

Görüntülerin kısa sürede yayılmasının ardından özür dileyen Bayrakçı, "Canlı yayından hemen önce elime ve parmaklarıma bulaşan sıcak sıvı mumun verdiği acıdan ve özel durumdan kurtulmak için yayında yaptığım bir müdahaleden ötürü kamuoyundan özür diliyorum. Ancak böyle bir durumu fırsat bilip hakaret yağdıranların da asıl amacını biliyorum" ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'ın taklidi güldürdü

Öte yandan komedyen Şahan Gökbakar'ın taklidi de sosyal medyada viral oldu. Konuklar arasına kendini "Akif Orhan Kaypak" ismiyle montaj konuğu yapan Şahan Gökbakar, bir taraftan diğer konuşmacıları dinledi, diğer taraftan diş fırçalama ve ayak tırnaklarını kesme gibi kişisel bakımlarını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065659/sahanin-hakan-bayrakci-taklidi-viral-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.