Denizli'de tüm okullar 1 gün tatil

Denizli'nin Çameli ilçesinde kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı. Kısa süre sonra il genelinde tüm okulların tatil edildiği haberi geldi.
Mevlüt Peker
|
05 Şubat 2023, Pazar - 20:00
Denizli'de tüm okullar 1 gün tatil

Denizli'de yoğun kar yüksek kesimler ağırlıklı olmak üzere bölgede etkisini göstermeye devam ediyor. Bazı noktalarda zincirsiz araç geçişine izin verilmezken, karın en çok etkisini gösterdiği Çameli ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi.

Yapılan açıklamada, "Çameli İlçemizde İlçe Hıfzıssıha Kurulu Kararıyla 06.02.2023 Pazartesi günü olumsuz hava şartları nedeniyle ilçemizdeki tüm eğitim-öğretim kurumlarında eğitime 1 gün ara verilmiştir. Engelli,hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personeli idari izinli sayılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Denizli'de yoğun kar yağışının ardından eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Denizli Valiliği yaptığı açıklamada, "Devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle ilimiz genelinde yarın (6 Şubat Pazartesi) 1 gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler ile engelli personeller de 6 Şubat Pazartesi günü idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2066395/denizlide-tum-okullar-1-gun-tatil
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.