Niğde ve Nevşehir’de okullar tatil edildi

Niğde'de beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildi. Nevşehir'de de yaşanması muhtemel olumsuz hava koşulları sebebiyle Pazartesi günü okullar tatil edildi.
Mevlüt Peker
|
05 Şubat 2023, Pazar - 20:11

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Meteoroloji'den alınan bilgiler çerçevesinde beklenen yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuzlukları önlenmek amacıyla, Niğde genelinde resmi/özel kreş, anaokulları, ilkokul, ortaokul ve liseler ile mesleki eğitim merkezleri ve rehabilitasyon merkezlerinde 6 Şubat tarihinde eğitime bir gün ara verildi.

Ayrıca, kreş ve anaokuluna çocuğu devam eden anneler, engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacak.

Nevşehir’de de eğitime 1 gün ara verildi

Gece saatlerinde beklenen yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Nevşehir Valiliği yarın eğitime 1 gün ara verdiğini duyurdu.

Nevşehir Valiliğince yapılan yazılı açıklamada "Meteorolojik verilere göre, ilimiz Nevşehir genelinde bugün gece saatlerinde başlaması beklenen kar yağışının aralıklı şekilde devam edeceği Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren yoğunlaşacağı etkisini azaltmakla beraber Salı günü de devam edeceği değerlendirilmektedir. Hava koşulları sebebiyle meydana gelebilecek muhtemel olumsuzlukları önlemek amacıyla ilimiz genelinde resmi özel kreş ve anaokulları, ilkokullar, ortaokullar, liseler, mesleki eğitim merkezleri ve rehabilitasyon merkezlerinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca okullarda eğitime ara verilen günde kreş ve anaokuluna çocuğu devam eden anneler engelli ve hamile kamu çalışanları da bir gün idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2066397/nigde-ve-nevsehirde-okullar-tatil-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.