Kahramankazan Belediyesi enkaz altından bir vatandaşı kurtardı

Deprem bölgesinde çalışmalara katılan Kahramankazan Arama Kurtarma Birliği, Rümeysa isimli bir vatandaşın enkaz altından kurtarılmasını sağladı.
Ankara Masası
|
07 Şubat 2023, Salı - 13:33
Kahramankazan Belediyesi enkaz altından bir vatandaşı kurtardı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17 sıralarında yerin 7 kilometre derinliğinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 10 ilde yıkıma neden olurken, devletin tüm imkanları seferber edildi.

Kahramankazan Belediyesi de AFAD koordinasyonunda enkaz çalışmalarına destek verilmesi için özel bir ekip kurdu. Ekip deprem bölgesine gönderildi.

Deprem bölgesine ulaşan  Kahramankazan Arama Kurtarma Birliği, Rümeysa isimli bir vatandaşın kurtarılmasını sağladı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz o anları "Hepimizin yüreği sıkışıyor, ciğerimiz yanıyor. Allah'a çok şükür, gelen böyle görüntülerle umudumuzu diri tutuyoruz. Arama Kurtarma Birliğimiz, Rümeysa Kardeşimizi göçük altından böyle kurtardı. Yalnız değilsiniz kardeşlerim! Devletimizin, ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor." ifadeleriyle paylaştı.

"Yaralarımızı birlikte saracağız"

Kurtarma ekibini dün uğurlayan Serhat Oğuz "Bir olup, birlik olup yaralarımızı birlikte saracağız. Rabbim, tüm kardeşlerimizin ve ekiplerimizin yardımcısı olsun... " paylaşımında bulunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2067065/kahramankazan-belediyesi-enkaz-altindan-bir-vatandasi-kurtardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.