ABB Meclisi'nde depremde hayatını kaybedenler anıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenler anıldı. Mecliste gruplar birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Ankara Masası
|
08 Şubat 2023, Çarşamba - 18:19
ABB Meclisi'nde depremde hayatını kaybedenler anıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hayatını kaybedenler anılarak başladı.

Meclis toplantısının açılışını yapan ABB Meclisi Başkanvekili Fatih Ünal, üyeleri depremde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti.

Saygı duruşunun ardından başlayan meclis toplantısında AK Parti Grubu adına Ebubekir Kipel ve İYİ Parti adına konuşan Ali Ünal depremzedelere başsağlığı dileyerek üzüntülerini dile getirdi.

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, "Kalbimiz kulağımız bu 10 ilimizde. Başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere tüm ilçe belediyelerimiz vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştılar. Hiç kimse bir ayrım yapmadan vatandaşlarımızla birlikte mücadele ettiler. Bu acının ortadan kalkması için herkesin elinden geleni yapması gerekiyor. Allah ülkemizi milletimizi, devletimizi var etsin" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan da üzüntülerini dile getirirken, bölgeye yardım göndermek için seferber olan Türk milletine teşekkür etti.

Meclis toplantısında konuşan üyeler birlik ve beraberlik mesajı verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2067595/abb-meclisinde-depremde-hayatini-kaybedenler-anildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.