CHP'den Süleyman Soylu'ya yanıt!

Seyit Torun, Süleyman Soylu'nun “Buradan milletime şikâyet ediyorum, ellerindeki bazı belediyeler define bile yardımcı olmadılar” açıklamasına tepki gösterdi. Torun, "İnsanda biraz yüz olur, biraz utanma olur. Aklınızı başınıza alın. Her türlü zorluğa rağmen canla başla çalışan belediyelerimize laf etmek, sizin haddiniz değildir. Siz önce, bu plansızlığın, bu liyakatsizliğin, bu koordinasyonsuzluğun neden olduğu mağduriyetlerin hesabını milletimize verin" dedi.
Ecem Çetin
|
10 Şubat 2023, Cuma - 11:41
CHP'den Süleyman Soylu'ya yanıt!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün yaptığı açıklamada, " “Buradan milletime şikâyet ediyorum, ellerindeki bazı belediyeler... Hatay'a gidebilirsiniz, orada valimizin ve arkadaşlarımızın çektiği sıkıntıları biliyorlar; define bile yardımcı olmadılar” ifadelerini kullandı. 

Bakan Soylu'nun açıklamalarına, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı  Seyit Torun'dan yanıt geldi. 

Torun şu ifadeleri kullandı: 

“Artık bu kadarı da fazla. Sen günlerce enkazlara ulaşamayacaksın, koordinasyonu kuramayıp AFAD'ın çivisini çıkaracaksın. Sonra çıkıp depremden en ağır etkilenen, personellerini kaybeden belediyemizi suçlayacaksın. İnsanda biraz yüz olur, biraz utanma olur. Aklınızı başınıza alın. Her türlü zorluğa rağmen canla başla çalışan belediyelerimize laf etmek, sizin haddiniz değildir. Siz önce, bu plansızlığın, bu liyakatsizliğin, bu koordinasyonsuzluğun neden olduğu mağduriyetlerin hesabını milletimize verin.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2068138/chpden-suleyman-soyluya-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.