Mamaklı kadınlardan depremzedelere yardım eli!

Mamak Belediyesi, deprem bölgelerine desteğini sürdürüyor. Aile merkezlerinde kadınlar tarafından üretilen el emekleri gönderilecek.
Ecem Çetin
|
10 Şubat 2023, Cuma - 12:53
Mamaklı kadınlardan depremzedelere yardım eli!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli depremlerinden ardından yaralar sarılmaya devam ediliyor. 

Tüm Türkiye depremzedeler için seferber olurken, Mamak Belediyesi Aile Merkezleri de bu zor zamanlarda depremzedeleri yalnız bırakmamak için harekete geçti. 

Merkezlerde Mamaklı kadınlar tarafından örülen bere, atkı, eldiven, polardan dikilen eşofmanlar, battaniyeler deprem bölgelerine gönderilecek. 

Bu anlamlı çalışmanın içinde olmaktan mutluluk duyan Mamaklı hanımlar, gözyaşlarını tutamadı.

"Umarım faydamız olur"

Ahmet Yesevi Aile Merkezi kursiyerlerinden Nurgül Atlıhan “Üzüntümüzü anlatamayız, el birliği ile elimizden gelen örgü oldu. Soğuktan üşümüş çocuklarımıza şapka, atkı örme çabasındayız. Umarım faydamız olur” derken, Zarif Tekeli ise, “2 bebek yeleği ördüm, şimdi de şapka örüyorum. Allahım yaralarına merhem versin, sürsün” diye konuştu.

" Pijama, battaniye dikip gönderiyoruz"

Akdere Aile, Bilim ve Sanat Merkezi kursiyeri Ümüş Kırıcı da “Çocuklar olsun gençler, yaşlılar olsun onlara pijama, battaniye dikip gönderiyoruz. Allah yardımcıları olsun, devletimizin hepimizin başı sağ olsun. Rabbim tekrarını nasip etmesin inşallah, hepimizi korusun” dedi.

"Yüreğimiz sizinle aynı ateşte yandı"

Paketlerin üzerine hanımların yazdıkları not ise duygulandırdı:

"Yüreğimiz sizinle aynı ateşte yandı. Her ilmekte dua ettik sizin için. İçiniz ısınsın, bedeniniz ısınsın. Acınız dinsin tez zamanda. Rabbim yardımcınız olsun" 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2068170/mamakli-kadinlardan-depremzedelere-yardim-eli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.