Haluk Levent ve ünlü isimlerle birlikte yapılacakları anlattı

Ünlülerle birlikte yaptığı çalışmaların ardından açıklamalar yapan Haluk Levent, "Hatay’a 2000 aile için konteynerler gitmeye başlıyor, okulları onaracağız, öğrenci yurtları açacağız. Günlük tüm ihtiyaçlar için bölgede olacağız. Bütçeyi en az 850 milyon Tl olarak belirledik. Söz veriyoruz" dedi.
Zeliha Demirci
|
10 Şubat 2023, Cuma - 22:06
Haluk Levent ve ünlü isimlerle birlikte yapılacakları anlattı

Depremin ilk gününden bu yana canla başla çalışan kuruluşlardan biri olan AHBAP Derneği başkanı Haluk Levent, deprem bölgesi için hazırladıkları yeni projeleri açıkladı.

AHBAP'a destek veren Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Aleyna Tilki, Zara, Oktay Kaynarca, Ali Sunal, Elçin Sangu, Gazapizm, Melek Mossa, Hande Erçel, Ezgi Mola, Özge Özpirinçci gibi birçok ünlü isimle kameralar karşısına geçen Haluk Levent, AHBAP olarak 850 milyon TL'lik bütçeyi deprem sonrası yardım projelerine ayırdıklarını duyurdu.

Levent, "İki gün içinde Hatay’a 2000 aile için konteynerler gitmeye başlıyor. Okulları onaracağız. Yaşlılar için bakımevleri. Rehabilitasyon merkezleri. Öğrenci yurtları açacağız. Günlük tüm ihtiyaçlar için bölgede olacağız. Bütçeyi en az 850 milyon₺ olarak belirledik.  Söz veriyoruz" notuyla paylaştığı videoları şunları dedi: "Depremin ilk gününden beri ben bölgedeydim, AHBAP arama kurtarma ve gönüllülerimiz de bölgede halen çalışıyor. AHBAP olarak her deprem zamanı olduğu gibi bölgeye gideriz, AFAD'la iş birliği protokolümüz var. Onlarla görüşür ve gereli ihtiyaçları çıkartırız. Bu deprem zamanı da öyle oldu. İlk günden bu yana günlük ihtiyaçların tamamını karşılamaya çalıştık. Ne isteniyorsa oradaki arkadaşlarımızın raporları doğrultusunda gönderiyoruz. Türkiye'nin bir çok yerinden tırlarını gönderemeyenler için destek grupları oluşturduk ve yetkililerle irtibat sağladı. Bizim gönlümüz ve kasamız oradaki bütün ihtiyaçlara açıktır. Halen alımlar yapıp gönderiyoruz. Bundan sonra da daha önce yaptığımız gibi çalışmaların tamamını raporlayıp sosyal medyadan, faturalarla birlikte yayınlayacağız. Zaten bunu yapıyorduk yapmaya devam edeceğiz."


http://www.ankaramasasi.com/haber/2068285/haluk-levent-ve-unlu-isimlerle-birlikte-yapilacaklari-anlatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.