Destici: "Fitne sokmaya, devlete güvensizlik aşılamaya çalışanlara izin vermeyeceğiz"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, devlet ve milletin el ele verip yaraları saracağını belirterek “Aramıza bu anlamda fitne sokmaya çalışanlara, yanlış bilgileri yayarak, olmayan bilgileri yayarak bir ümitsizlik ya da devlete karşı bir güvensizlik aşılamaya çalışanlara da fırsat vermeyeceğiz.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
12 Şubat 2023, Pazar - 13:56
Destici: "Fitne sokmaya, devlete güvensizlik aşılamaya çalışanlara izin vermeyeceğiz"

Mustafa Destici Osmaniye’de deprem sonrası yakınları enkaz altında kalanlar, arama kurtarma çalışmalarına katılanlar ve yardım getiren STK temsilcileriyle görüştü. Geçmiş olsun ve başarı dileklerini ileten Destici, yakınlarını kaybedenlere de başsağlığı diledi.

Bir enkazın başında arama kurtarma çalışmalarını izleyen Destici,her gittiği yerde büyük bir gayret gördüğünü söyledi.

“Her ilde ilgili bakanlar var görevlendirilmiş bakan yardımcıları var, valilerimiz var üstüne koordinatör valiler var. Depremle alakalı bütün kurum ve kuruluşların sağlıktan başlayarak eğitime kadar alt yapıya kadar hepsinin sorumluları var. Bunlardan oluşturulan koordinasyon merkezlerinde çok titiz, ciddi ve aralıksız çalışmalar devam ettiriliyor” diyen  Destici şöyle devam etti.

“13 milyon insan etkilendi ama devlet millet el ele bu zorluğu da aşacağız”

“Bir taraftan enkazdan canlı olarak vatandaşlarımız kurtarılmaya ya da geri kalanlar kurtarılmaya çalışılırken bir taraftan evleri yıkılmış veya evlerine giremeyen vatandaşlarımıza ısınma olsun, barınma olsun, giyecek olsun bütün ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor. Devletimiz bütün gücünü seferber etmiş durumda ama böyle bir afat 10 ilde birden çok geniş bir alanda ve 13 milyon insanı etkilemiş tabii kolay değil ama devlet millet el ele bu zorluğu da aşacağız.”

“Fitne sokmaya, devlete güvensizlik aşılamaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz”

“ Bu zorlukları da inşallah yardımlaşarak, dayanışma  içerisinde yeneceğiz. Aramıza bu anlamda fitne sokmaya çalışanlara, yanlış bilgileri yayarak, olmayan bilgileri yayarak bir ümitsizlik ya da devlete karşı bir güvensizlik aşılamaya çalışanlara da fırsat vermeyeceğiz. Milletimiz bugüne kadar vermedi bundan sonra da vermeyecek. Çünkü neticede şu görünüyor ki o tür insanlardan ister siyasetçi olsun ister aktivist olsun ister medya mensubu olsun neticede o tür insanlardan son raddede baktığımızda fayda gelmiyor.”

“Hep birlikte zorlukları aşacağız”

“ Fayda gerçekten devletine canı gönülden sahip çıkan yöneten ülke ve millet aşkıyla dolu olan insanların yardımlaşmalı ve öncülük etmesiyle çıkıyor. Sahada da bunu görüyoruz arama kurtar ekiplerimizin önemli bir kısmı devletimizin personeli yine işte biraz önce bahsettiğim gibi Alperen Arama Kurtarma gibi STK’ların ara kurtarma ekipleri var ki onlar da yine İçişleri Bakanlığımızla koordineli şu anda yurt dışından da epeyce ülkeden başta Pakistan, Azerbaycan olmak üzere çok sayıda ekipman ve yardım gelmiş durumda. İnşallah hep birlikte bu zorlukları aşacağız. Ben depremi yaşayan ülkemize bütün illerimize ve şu an Osmaniye’deyiz Osmaniye’mize de Osmaniye’de yaşayan bütün kardeşlerimize de bir kere daha şahsım ve camiam adına, devletim milletim adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2068617/destici-fitne-sokmaya-devlete-guvensizlik-asilamaya-calisanlara-izin-vermeyecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.