Ak Parti teşkilatı depremzedeleri ağırlıyor

AK Parti Ankara teşkilatı tarafından depremzedelere yardım için başlatılan '#evimevindir' kampanyası kapsamında deprem bölgesinden aileler gelmeye başladı. Kahramankazan'a gelen depremzede aileyi AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ziyaret etti.
Ankara Masası
|
13 Şubat 2023, Pazartesi - 11:32
Ak Parti teşkilatı depremzedeleri ağırlıyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilde binlerce binanın yıkılmasına neden oldu. Depremde yüz binlerce insanda evsiz kaldı.

Bölgeye binlerce çadır kurulurken, AK Parti Ankara İl Bakanlığı tarafından evsiz vatandaşlar için ' '#evimevindir' kampanyası başlatıldı.

AK Parti Ankara  İl Başkanı Hakan Han Özcan, 19 ilçe belediyesi ve 25 ilçe başkanlığının depremzede vatandaşları misafir etmeye hazır olduğunu bildirdi.

Başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde depremzede aileler Ankara'ya gelmeye başladı. Kahramankazan Belediyesi tarafından depremzede bir aileye ev tahsis edildi.

"Başımızın üstünde yeriniz var"

Aileyi Hakan Han Özcan da ziyaret etti. Ailenin yanında olduklarını belirten Özcan "Biz bir aileyiz. Burası da Ankara, başkent. Bizim başımıza gelse siz açmaz mısınız kapınızı, evinizi. Anadolu halkı da böyledir. 80 milyon tek yürek olduk. Bizim hep başımızın üstünde yeriniz var." ifadelerini kullandı.

Aile de yapılan yardım için teşekkür etti.

Hakan Han Özcan'a  Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da eşlik etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2068770/ak-parti-teskilati-depremzedeleri-agirliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.