Trabzonspor, Basel maçı şifresiz mi? Hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor yarın Basel'i ağırlayacak. Trabzonspor'un bu önemli karşılaşması öncesi taraftar, şifresiz olup olmayacağını, hangi kanalda yayınlayacağını merak ediyor.
Ankara Masası
|
15 Şubat 2023, Çarşamba - 13:05
Trabzonspor, Basel maçı şifresiz mi? Hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde yarın saat 20.45'te  İsviçre'nin Basel takımını ağırlayacak.

Litvanya'dan Donatas Rumsas yöneteceği maçın yardımcı hakemleri Dovydas Suziedelis ve Vytenis Kazlauskas olacak.

Kritik maçta bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Marek Hamsik, forma giyemeyecek.

Siyah formayla sahaya çıkacak

Kahramanmaraş merkezli iki depremde hayatını kaybedenleri anmak için Trabzonsporlu oyuncular, karşılaşma öncesi ısınmaya üzerinde depremde etkilenen şehirler ve plaka kodunun olduğu siyah tişört, maça da siyah formayla çıkacak. 

Futbol dünyası tek yürek olacak

Trabzonspor Kulübü tarafından davet edilen Süper Lig takımı başkanlarından olumlu geri dönüş alındı. Ayrıca tüm takım taraftarları da karşılaşmayı tribünlerden izleyebilecek.

Maç hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nin yayıncı kuruluşu Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı, maç öncesi önemli bir açıklama yaptı. Ilıcalı, Trabzonspor-Basel maçının Exxen yerine TV8'de yayınlanacağını ve reklam gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2069240/trabzonspor-basel-maci-sifresiz-mi-hangi-kanalda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.