Kürşad Zorlu'dan seçim tarihi ile ilgili açıklama

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, seçim tarihiyle ilgili tartışmalara yönelik açıklama yaptı. "Seçim tarihi üzerinden rant sağlandığını ifade eden Zorlu, "Seçimlerin mutlaka zamanında yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi.
Onur Çetinkaya
|
15 Şubat 2023, Çarşamba - 16:44
Kürşad Zorlu'dan seçim tarihi ile ilgili açıklama

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu yaptığı basın açıklamasında deprem felaketine ve depremle gündeme gelen seçim tarihine değindi.

"Kabul edilebilir bir durum değil"

Afetin yaşandığı dönemde, seçim konusunun gündeme gelmiş olmasından büyük üzüntü duyuyoruz diye konuşan İYİ Parti Sözcüsü, "Seçim tarihi konusunu gündeme getirerek siyasi rant sağlamaya çalışan kişilere de -yani ertelenmesi konusundan bahsediyorum- gerçekten inanmak mümkün değil. Bu kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

"Seçimler zamanında yapılmalı"

Açıklamalarını sürdüren Zorlu, "Seçimlerin mutlaka zamanında yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Anayasamızdaki kurallar bellidir. Bu doğrultuda hareket edeceğiz ve tavrımızı koyacağız. Ve emin olun, yaralarımız hep birlikte hızlı bir şekilde sararak, bu seçimi de gerçekleştirip, neticelendirebiliriz." 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2069285/kursad-zorludan-secim-tarihi-ile-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.