İmamoğlu, "O kapıyı devirir, gireriz içeriye"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş depreminin ardından süren Yenikapı’daki yardım çalışmalarını inceledi. İmamoğlu, geçmiş dönemde düzenlenen deprem toplantılarına çağrılmadığını anımsatılması üzerine, "O kapıyı devirir, gireriz içeriye" diye konuştu.
Onur Çetinkaya
|
16 Şubat 2023, Perşembe - 15:07
 İmamoğlu, "O kapıyı devirir, gireriz içeriye"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, deprem bölgesine yardım için lojistik merkeze dönüştürülen Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’ne gitti.

Ziyaret ettiği Yenikapı Lojistik Merkezi'nde gönüllülere teşekkür eden İmamoğlu, Hatay'ın son durumuna dair açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu, "Deprem bölgesinde yıkılan binaların yüzde 45'i son 20 yılda yapılmış. Yani büyük deprem felaketini yaşadıktan sonra" dedi.

"O kapıyı devirir, gireriz içeriye"

Geçmişte gerçekleştirilen depremle ilgili toplantılara İBB Başkanı olarak çağrılmamasıyla alakalı da konuşan İmamoğlu,"3-5 insanın inadı ya da daha çok kazanacağım arzusu. Bu da olamaz yani. Hatay'ın yüzde 55'i gitti. Bundan utanmayacak mıyız? Onun için ‘efendim Ekrem İmamoğlu toplantıya giremeyecekmiş falan  O kapıyı devirir, gireriz içeriye." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2069558/imamoglu-o-kapiyi-devirir-gireriz-iceriye
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.